Om SPORTS MÅLØY AS

Sports Måløy AS er en fullsortiment sportsbutikk på ca 750 kvm.

Vi er medlem av den landsdekkende sportskjeden Stadion AS med over 120 butikker. Dette gir oss stordriftsfordeler med tilgang på et bredt vareutvalg til gode priser og rask levering.

I butikken har vi et bredt vareutvalg av klær, sko, friluftsliv, sykler og skiutstyr. Vi vil ha et større utvalg i butikken enn i nettbutikken. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du ønsker å skaffe som du ikke finner her.

Vårt mål er at du som kunde skal få kvalitetsvarer til en riktig pris når du handler med oss. Vi vil alltid strekke oss langt for at du skal få en fin handleopplevelse, enten om det er i butikk eller på nett.

Vi åpnet sportsbutikken i 2004 i Måløy Sentrum i små lokaler. Etter noen år trengte vi større plass og etablerte oss derfor i et nytt moderne kjøpesenter. Kjøpesenter ligger på fastlandet ca 2 km fra Måløy sentrum og er på godt over 7000kvm.  I dag er vi den største sportsbutikken i vårt distrikt.

Firmainformasjon Sports Måløy AS

Epost: nettbutikk@sport-s.no

Telefon: 57853333 / 948 31 717 

Adresse: Myrane13, Måløy Stormarked, 6718 Deknepollen

Organisasjonsnummer: 987 121 793 MVA Foretaksregistrert

Daglig leder:  Andreas Frantzen  – andreas@sport-s.no

Sports Måløy AS er en fullsortiment sportsbutikk Vi er medlem av den landsdekkende sportskjeden Stadion AS med over 120 butikker. Dette gir oss stordriftsfordeler med tilgang på et bredt vareutvalg til gode priser og rask levering. I butikken har vi et bredt vareutvalg av klær, sko, friluftsliv, sykler og skiutstyr. Vi vil ha et større utvalg i butikken enn i nettbutikken. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du ønsker å skaffe som du ikke finner her. Vårt mål er at du som kunde skal få kvalitetsvarer til en riktig pris når du handler med oss. Vi vil alltid strekke oss langt for at du skal få en fin handleopplevelse, enten om det er i butikk eller på nett. Velkommen til oss!
Bedriftsinformasjon
Måløy Stormarked 6718 Deknepollen Epost: nettbutikk@sport-s.no Telefon: 57853333 Organisasjonsnummer: 987 121 793 MVA Foretaksregistrert
Snarveier